Kundeservice +45 40 22 45 25

Åben alle hverdage kl. 09.00 – 16.00

Prisgaranti

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Juridisk navn:
Alt Til Politikeren 
Lunddalvej 3
7000 Fredericia
Danmark
CVR: 29127697
Telefon: +45 40 22 45 25
Email: info@alttilpolitikeren.dk
 
Bank: Fynske Bank A/S
Reg. nr: 6858
Konto nr.: 0001089122
 

Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser der er gældende for alle handler, indgået på alttilpolitikeren.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået særskilt skriftlig aftale mellem dig som køber og Alt Til Politikeren

Leveringstid

Alt Til Politikeren forbeholder sig retten til at vælge forsendelses metode og leverandør uanset hvilken metode kunden har valgt.
Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage og Alt Til Politikeren’s leverandørers ferieperioder. Er en vare forsinket, vil bestilleren få besked via e-mail eller telefon.

Ved bestilling af flere produkter på en ordre bliver de ikke nødvendigvis sendt sammen. Ved forskellige leveringstider, vil bestilleren få besked via e-mail eller telefon, hver gang vi har nyt om levering af et produkt.

Betaling med kreditkort

Alt Til Politikeren gennemfører betalingen når ordren afsendes fra vores lager.

Betalingskort som modtages er Dankort, Visa og Mastercard

Betaling på faktura 8 dage netto eller efter særskilt ingået aftale.

Fortrydelsesret

De varer, du køber på www.alttilpolitikeren.dk, er ordreproducerede varer. Det betyder, at varen produceres efter dine ønsker. Der er derfor IKKE nogen fortrydelsesret. Hvis du mod forventning har fortrudt dit køb, kan vi desværre ikke give dig pengene retur, da produktet allerede er bestilt / sat i produktion senest dagen efter bestilling.   

Reklamationsret

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejl eller manglen. Du skal reklamere inden for 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringeren ikke medfører urimelige omkostninger for Alt Til Politikeren, eller på anden måde er umulig.
 
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du henvende dig på info@alttilpolitikeren.dk.
 

Klageadgang

Ønsker du, efter først at have været i dialog med os, at klage over udfaldet af din reklamation, kan du rette henvendelse til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf.: 4171 5000, cfk@kfst.dk. 
 

Øvrige informationer

For, at du kan indgå aftale med Alt Til Politikeren, skal følgende oplysninger opgives:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du kan læse mere om vores Cookie- og Privatlivspolitik her. Cookie- og Privatlivspolitik

ALLE FAKTURA BEDES SENDES TIL info@alttilpolitikeren.dk

Projekter og lærred

Hvis du har brug for at blive set eller vise noget, så har vi løsningen til dig.

Udlejningsdatoer

Her kan du se hvornår udlejningsproduktet er ledigt næste gang.