Hjemmeside design

Det er vigtigt at ens firma bliver repræsenteret ordentligt og folk altid kan finde dig, så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at få den helt rigtige hjemmeside der passer dit behov. 

Hvis du er på udkig efter en billig løsning, så kan vi anbefale nogle af vores skabeloner, eller så kan vi tilbyde at lave det hele for dig.

Grafisk opsætning af tryksager

Mangler du trykt materiale, men ved ikke hvordan man ordner sådan noget? Det gør vi. Vi skal nok sætte alt op så det er klar til at gå direkte i trykken, uanset hvilket format eller tryksag.

Vi kan sætte alt op lige fra visitkort til folder eller magasin, og vi kan endda hjælpe med at få det trykt bagefter.

Sociale medier

Sociale medier er mere end bare madvideoer og kattebilleder du kan dele med vennerne, det er også et super stærkt værktøj til at få din virksomhed set. Sociale medier kan være en stor mundfuld, men det er derfor vi gerne vil hjælpe dig med at få styr på det.

Vi har arbejdet mest med Facebook, Instagram og Linked In, da det er de største i Danmark, men hvis du har brug for det bliver spredt via Pinterest, Snapchat eller Twitter, så kan vi også hjælpe med det.

Powerpoint præsentationer

Powerpoint er et stærkt redskab til at lave fantastiske flotte præsentationer, men det kan være uoverskueligt at få styr på, så hvorfor ikke sæt jer sammen med vores grafiker og sørg for at jeres præsentationer sidder lige i skabet.

Video/Motion graphics

Der er mange måder at komme ud med sit budskab på, men en af de bedste er helt sikkert video. Vi kan nemt og hurtigt lave en reklamevideo der viser dit budskab. Den vil du kunne få tilpasset i alle formater, så du også vil kunne bruge den på de sociale medier.

Vi kan endda hjælpe dig med at få lavet en personlig tegnefilm.

Projekter og lærred

Hvis du har brug for at blive set eller vise noget, så har vi løsningen til dig.

Udlejningsdatoer

Her kan du se hvornår udlejningsproduktet er ledigt næste gang.