Kundeservice +45 40 22 45 25

Åben alle hverdage kl. 09.00 – 16.00

Prisgaranti

Lær at forbedre dine evner som taleskriver

Kursus i taleskrivning

Som politiker er det altafgørende at budskabet i dine taler leveres på en interesant og fængende facon, uanset hvad temaet for talen er. Med hjælp fra vores dygtige tekstforfattere lærer du de nødvendige teknikker, så du fremover har de helt rigtige redskaber til at skrive TALEN.

Bestil en tale

Ønsker du i stedet for at vores tekstforfatter skriver talen, gøres dette ud fra stikord, således sikrer vi at den færdige tale afspejler dig og det budskab, du gerne vil formidle.

Vores tekstforfatter

Christina Langthjem Andersen

Mit navn er Christina Langthjem Andersen. Jeg er uddannet cand.mag i International virksomhedskommunikation med en bachelor i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet i Odense. Til dagligt arbejder jeg med kommunikation, storytelling, salg og tekstforfatning, og har i en årrække fungeret som PR-medarbejder på forskellige musikevents i Odense.

Jeg kan være behjælpelig med taleskrivning, korrekturlæsning af debatindlæg samt praktisk sparring i forhold til formidling og præsentation. Samtidig tilbyder jeg også kurser i formidling og præsentationsteknik.

Projekter og lærred

Hvis du har brug for at blive set eller vise noget, så har vi løsningen til dig.

Udlejningsdatoer

Her kan du se hvornår udlejningsproduktet er ledigt næste gang.