Kurser

Går du med en drøm om at blive politiker, men er i tvivl om hvad det kræver, så kan vi hjælpe.Vi har mange forskellige kurser, som kan hjælpe dig på vej, så du kan få en idet om hvordan den politiske verden fungere. Vi har en del forskellige kurser da politik ikke bare er en enkelt ting, men uanset hvad så skulle du kunne få en rigtig god start på din politiske karriere.

Hvordan skriver man og holder en tale?

Det er vigtigt at kunne skrive en god og fangende tale som politikere, hvis man ønsker sit budskab skal høres, og med hjælp fra jounalister, vil du få de nødvendige redskaber til at skrive en tale.

Hvordan fungere sociale medier?

Sociale medier er mere end bare mad videoer og kattebilleder. Det er et vildt værktøj der kan hjælpe dig med at få dit budskab ud, men der er dog meget man skal være opmærksom på og det vil vi meget gerne hjælpe dig med at få forståelse for. 

Hvordan skriver man et indlæg til en avis?

Mange politiker bruger aviserne til at komme ud med deres budskab, men t skrive et indlæg er ikke bare sådan lige noget man gør, så vi vil meget gerne hjælpe dig med hvad man skal gøre og hvad man ikke må gøre.

Podcast?

Der er rigtig mange muligheder for at kommer frem på nettet, og en af dem er Podcast, og hvis du er i tvivl om hvordan du kan bruge det til at få dine budskaber ud så kan vi hjælpe dig.

Du får en ide om hvordan man sætter sådan noget udstyr op, samt hvad du kan bruge en podcast til.

Projekter og lærred

Hvis du har brug for at blive set eller vise noget, så har vi løsningen til dig.

Udlejningsdatoer

Her kan du se hvornår udlejningsproduktet er ledigt næste gang.